Dream Big


Dream Big är den del av Solna Ungdomscafé som står för musik, dans och arrangemang. Under respektive flik i menyn kan du läsa mer om varje verksamhet.

Dream Big Recordings
Vi har en musikstudio med produktions- och inspelningsmöjligheter samt avancerad DJ-utrustning. Här anordnas kurser och workshops både för dig som är nybörjare och för dig som redan har erfarenhet. Våra kursledare är kompetenta inom Dj’ing, musikproduktion, textförfattande, rimstruktur och musikbranschen i stort. Om du har gått en kurs eller redan har koll på grejerna kan du boka studion för eget bruk.

Dream Big Dance Studio
I dansstudion finns naturligtvis speglar, anpassat golv och en bra musikanläggning. Man kan boka rummet för egen träning alla dagar i veckan, och ibland har vi även workshops och jams som är öppna för alla.

Dream Big projektstöd
Dream Big erbjuder även projektstöd för ungdomar som vill arrangera ett ungdomsevent på Solna Ungdomscafé. Vi har ekonomiska resurser, relevant utrustning och kompetenta handledare om du behöver stöd. Vi är öppna för alla typer av arrangemang, t.ex; Workshops, fester, jams, battles, vernissager, releasefester, filmvisningar, modevisningar, loppisar och välgörenhetsevents.

Självklart är alla verksamheter inom Dream Big helt gratis för ungdomar!

 
10153893_296752630514752_3215410062316751280_n

Comments are closed.